Flori pentru Inscrieri

Prin inscrierea din timp la activitatile Tabere cu Suflet participati la gestionarea mai buna a resurselor si ne ajutati sa oferim programe mai bune si mai frumoase copiilor:) De aceea va oferim mai multe Flori magice, impreuna cu diferite reduceri sau majorari functie de momentul platii!

Pandemia a insemnat nu numai un puternic recul, ci si o schimbare a obiceiurilor si o mare nesiguranta. Daca inainte de pandemie inscrierile pentru Tabere se inchideau cu 2 – 3 luni inainte, acum lumea asteapta pana in ultimul moment.

Spre exemplu cu doua saptamani inainte de inceperea  Vacantei de Toamna eram pe punctul de a anula toate cele trei tabere anuntate, din cauza ca era un singur copil inscris pe tabara, iar singurul motiv pentru care nu le-am anulat a fost programul WeCare Garantie 100% si dorinta de a nu dezamagi copii! Ei bine, o saptamana mai tarziu toate locurile erau ocupate!
Nu este singurul exemplu. La fel am patit si in Taberele de Schi si Snowboard din anul 2021, cand rezervasem un hotel intreg, pentru mai multe saptamani! Cu doua saptamani inainte, intr-una dintre perioade nu era inscris nimeni, asa ca am anulat rezervarea pentru acea perioada, apoi, in cateva zile, s-au inscris 40 de copii, asa ca a trebuit sa mergem in alta parte, in conditii nu asa de avantajoase:(

De multe ori, pentru a ne putea concentra la activitatile cu copiii preferam sa inchidem taberele cu 1-2 saptamani inainte. In aceste conditii, inscrierile intarziate si plata avansului in ultimul moment reprezinta un efort organizatoric mai mare.
Mai mult, exista si un efort financiar! Caci cazarea este aleasa, printre altele, functie de numarul de copii, iar unitatile de cazare trebuie antamate cu mult timp inainte. Iar modificari inseamna costuri financiare.

Asa ca ne-am tot gandit ce sa facem in aceste conditii de predictibilitate zero. Motivul schimbarii atat de drastice a obiceiurilor de rezervare se regaseste probabil in nesiguranta inoculata public in urma pandemiei si a celorlalte evenimente pe care le traversam de 3 ani incoace, asa ca nu prea putem sapa la radacina raului, caci pur si simplu nu ne sta in putinta.
Ce putem face insa este sa transmitem un semnal prin intermediul acestui articol si sa oferim un nou incentiv prin programul WeCare. Ne ajutati astfel sa gestionam mai bine resursele Asociatiei si sa oferim programe mai bune si mai frumoase copiilor! Si in plus va asigurati ca prindeti locuri in taberele in care doriti sa veniti:)
Noul incentive cuprinde mai multe flori, impreuna cu diferite reduceri si majorari functie de momentul platii:

 

Mai multe detalii gasiti pe pagina de Promotii si Oferte

Foto: Tabere cu Suflet

5 răspunsuri la “Flori pentru Inscrieri”

  1. […] Inscrieri Inscrierile sunt deschise si se pot face aici. Contributia pentru aceasta tabara reprezinta echivalentul a 210 Euro, iar Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de 500 lei in contul Asociatiei Prin inscrierea din timp la activitatile Tabere cu Suflet participati la gestionarea mai buna a resurselor si ne ajutati sa oferim programe mai bune si mai frumoase copiilor:) De aceea, prin programul WeCare Early Booking va oferim mai multe Flori magice, impreuna cu diferite reduceri sau majorari functie de momentul platii! Mai multe detalii […]

    Apreciază

  2. […] Inscrieri Inscrierile sunt deschise si se pot face aici. Contributia pentru aceasta tabara reprezinta echivalentul a 410 Euro. Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de 900 lei in contul Asociatiei Prin inscrierea din timp la activitatile Tabere cu Suflet participati la gestionarea mai buna a resurselor si ne ajutati sa oferim programe mai bune si mai frumoase copiilor:) De aceea, prin programul WeCare Early Booking va oferim mai multe Flori magice, impreuna cu diferite reduceri sau majorari functie de momentul platii! Mai multe detalii […]

    Apreciază

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe