Blog

Calaretii Veseli – Ne antrenam

Soarele nu a mai fost atat de darnic astazi, iar norii i-au luat locul pe cer! Micii calareti nu s-au speriat insa si au continuat antrenamentele in Tabara Calaretii Veseli🙂

Calaretii Veseli – La Trap si la Galop

Antrenamentele de echitatie au continuat, iar Calaretii Veseli au trecut astazi la un alt nivel si au facut cu totii trap saltat, trap asezat si chiar galop, la coarda:)

Calaretii Veseli – Pe Caluti

Calaretii Veseli au avut astazi primele ore de echitatie! Am mers la Centrul de Echitatie unde am facut cunostinta cu calutii, am invatat apoi sa le punem saua si harnasamentul,  apoi am intrat in arena si am inceput orele de echitatie! „A fost super! Am invatat o multime de lucruri noi!” a spus Sasa, la […]

Academiile Tabere cu Suflet – Cautarea Comorii

Academiile Tabere cu Suflet au ajuns la final! In ultima zi, copiii reuniti au cautat Comoara Spiridusilor, apoi si-au luat la revedere de la tabara si au plecat spre casa! „Ne-a placut cam totul”, au spus copiii la final:)

Academia de Pictura – Vernisaj

In ultima zi a Taberei de Pictura a avut loc o expozitie in care au fost expuse toate lucrarile realizate de copii in timpul taberei!

Academia de Tenis – Concursul

Tabara de Tenis s-a incheiat cu un concurs de tenis la care au participat toti copiii din tabara, impartiti pe nivele:) Concursul a contat pentru Cupa Tabere cu Suflet iar rezultatele vor fi publicate cate de curand pe pagina competitiei!

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: