Tabara Unirii – Freeriding

Dupa ce ieri a nins toata ziua, astazi partiile au fost pline de zapada in Tabara Unirii🙂 Asa ca am profitat si am schiat pe partii si nu numai!

Iata povestea zilei vazuta prin ochii Maiei:

Cei patru călăreţi ai zăpezii se trezesc plini de voie buna si indrăzneală. Se pregătesc rapid de ski cu zâmbetul pe buze ( puțin grăbiți de Radu si de timp). Din nefericire însă, unul rămâne în urmă din motive neprevăzute. Aşadar, într-o formaţie uşor schimbată pornim spre Cota2000. Totuşi, obstacolele nu se terminaseră încă. De-abia ajunşi la cota 1400 şi suntem martorii unei privelişti dintr-un film SF: o coada ce se întindea cât cuprindea privirea, formata dintr-o mulțime de oameni agasați, neliniştiți sau chiar nervoşi. Cu toate acestea, in Tabere cu Suflet nu este obstacol căruia să nu îi putem ține piept. Cu energia noastra pozitiva si dorința de a schia am trecut cu bine de coadă şi odata ajunşi la cota 2000 am fost de neoprit. Tură după tură, distracția noastra era contagioasă, astfel doi alți copii alăturându-se grupei noastre de visători. Ironic este faptul ca am schiat mai mult pe lângă pârtie decât pe ea. Ceva ce noi numim ‘off-piste’.
În total am ajuns la 9 ture, cu un final grandios pe Carp. Deşi nu lipsiți de o oarecare teamă, am izbutit a schia pe una dintre cele mai grele pârtii din Sinaia. Priveliştea făra îndoială ne-a lăsat muți în fața minunilor naturii, realizând care sunt adevaratele frumuseti ale iernii şi, într-un sfârşit, ale vieții.

Multumim Maia si te mai asteptam cu drag sa ne povesteti impresiile tale:) Pana atunci iata un scurt film si cateva poze din aceasta noua zi de tabara:

Text: Maia Pripis
Foto: Dimi Mirancea, Tabere cu Suflet

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe