Weekend Activ la Catarat

Sambata, 24 septembrie, va invitam la o noua iesire la faleza Sf.Ana de la Sinaia!  Vom parcurge unul din traseele Tabere cu Suflet si vom participa la un concurs ce conteaza pentru Cupa Tabere cu Suflet, apoi vom merge intr-o scurta drumetie in care vom cauta Comoara Spiridusilor 🙂

Weekend Activ la Catarat

Ce: Alpinism

Cand: Sambata, 24 septembrie

Unde: Sinaia

Cine: Iesirea este deschisa membrilor Asociatiei Tabere cu Suflet, indiferent de varsta sau nivel, putand participa chiar si cei care nu s-au mai catarat vreodata.
In cazul in care nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa completati Formularul de Inscriere. Mai multe detalii

Dificultate traseu alpinism: La faleza Tabere cu Suflet de la Sf.Ana sunt trei trasee de alpinism de grad redus (3-4 UIAA), precum si alte trase si mai usoare ce pot fi parcurse si de copii mai mici (6-7 ani). Traseele sunt asigurate si sunt ideale pentru initiere.

Traseu Treasure Hunt: Traseul de Treasure Hunt are 2 km si poate fi parcurs si de copii de 6-7 ani.

Ce oferim:
– Varianta All Inclusive: Transport din Bucuresti cu microbuzul Asociatiei, initiere & instruire alpinism, echipament alpinism (ham, casca, coarda, dispozitiv filare, carabiniere, anouri), masa picnic, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, garantia unei zile memorabile:)
– Varianta Just Climb: Toate de mai sus, mai putin transport si masa.

Contributie:
– 150 lei – varianta Just Climb
– 220 lei – varianta All Inclusive
Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de 10% reducere. Mai multe detalii

Inscrieri: Locurile la aceasta iesire sunt limitate iar inscrierea se poate face aici. Ocuparea locurilor se face in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima iesire la catarat, la Sf.Ana.

Foto: Tabere cu Suflet


Weekend Activ pe Munte este un proiect Tabere cu Suflet, care se desfasoara in perioada mai – noiembrie si care are ca obiectiv promovarea miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa organizam ateliere de alpinism si sa transmitem copiilor si / sau adultilor notiuni de catarat. De asemenea ne propunem sa impartasim bucuria mersului pe munte, descoperind zone frumoase si povestind legende ale muntelui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: