Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Tabara anulata si infotrip in Alpi

La Predeal nu este zapada, ca urmare suntem nevoiti sa anulam Tabara Micii Campioni, care ar fi trebuit sa aiba loc in perioada 15 – 20 ianuarie:( In aceasta perioada vom merge intr-un infotrip in diferite statiuni din Alpi, pentru a gasi cele mai bune solutii pentru sezonul viitor!

Au mai fost ani fara zapada, insa acesta este primul sezon in care se anuleaza mai multe tabere din cauza ca nu avem pe ce schia! Căci si Tabara lui Mos Craciun din 18-23 decembrie 2022 a avut aceeasi soarta, la Sinaia lipsind zapada! Desigur, toti parintii au primit integral banii inapoi prin programul WeCare Garantie 100%, iar daca au ales sa se mute in alta perioada, au putut face acest lucru gratuit.

In ultimul timp avem parte de o perioada mai tulbure, marcata de tot felul de restrictii, de triplarea pretului la skipass si, mai nou, de lipsa cronica a zapezii! Se spune ca speranta moare ultima, insa perspectiva ramane sumbra, căci din ce vedem in jur, oamenii pur si simplu nu se gandesc unii la ceilalti:(

In aceste conditii incercam sa vedem incotro sa ne indreptam si cautam solutii pentru a putea oferi tabere de schi si in sezoanele viitoare, indiferent de nivelul copiilor. Varianta pentru Ursuletii incepatori ar fi sa mergem in alte statiuni unde se produce zapada artificiala, iar preturile au ramas decente. Pentru cei avansati insa, singura varianta pe care am gasit-o a fost sa mergem in Alpi, unde costul schiului a ajuns comparabil cu cel de la Sinaia, insa conditiile sunt cu toate altele. De aceea, saptamana viitoare profitam de anularea taberei si mergem intr-un infotrip in diferite statiuni din Italia si Franta, pentru a evita Austria si a gasi solutii pentru viitor!

Foto: Tabere cu Suflet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: