Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Cupa Alfa

Reluam traditia competitiilor cu un concurs de schi de mare traditie! Asadar sambata, 28 ianuarie, va invitam la Azuga, sa schiem impreuna si sa participam la a 39-a editie a Cupei Alfa:)

Prima editie a Cupei Alfa a avut loc in 1974, iar actualii instructori de schi ai Asociatiei Tabere cu Suflet, pe atunci copii, au participat inca din anii ’80:) Apoi, in perioada 2010-2016, in pofida unor probleme legate de primirea copiilor in concurs, mai multi copii din Tabere cu Suflet au luat startul la aceasta competitie, obtinand chiar rezultate meritorii!

Weekend Activ la Schi

Unde: Azuga

Cand: Sambata, 28 ianuarie

Ce: Concurs de Schi (doua manse de Slalom)

Cine: Primim pe oricine isi doreste sa participe la concurs, indiferent de varsta sau daca este membru al Asociatiei Tabere cu Suflet sau nu. Nivelul minim necesar este intermediar iar o experienta minima in porti de slalom este binevenita.

Ce oferim: transport din Bucuresti, masa de pranz stil picnic intre cele doua manse de slalom, pregatirea pentru concurs, supraveghere si o experienta inedita.

Contributie: 180 lei. Reduceri 20% pentru detinatorii de carduri Fii Activ! Mai multe detalii

Costuri suplimentare: Skipass – 150 lei; Taxa de concurs – 80 lei.

Inscrieri: aici. Data limita impusa de organizatorii competitiei pentru transmiterea numelor este luni, 23 ianuarie 2023, de aceea va rugam sa va inscrieti inainte de aceasta data. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima iesire de la Azuga.

Va asteptam cu drag!

——————————————————————
Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea unui stil de viata sanatos in randul Copiilor, prin stimulalarea Competitiei si a Sportului in natura. In cadrul acestui proiect ne propunem sa vara la Catarat, Drumetie, Echitatie, Ture Velo sau Culturale, iar irna la Schi si Snowboard. Astfel putem impartasi si altora bucuria miscarii in aer liber, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

3 răspunsuri la “Cupa Alfa”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: