Ziua Educatiei in Rezervatia de Nuferi

Miercuri, 5 octombrie, este Ziua Internationala a Educatiei! In aceasta zi se cuvine sa celebram munca educatorilor, pentru rolul lor esential in crearea si dezvoltarea umanitatii! Ca de obicei, in aceasta zi libera va invitam la activitati frumoase, in natura:) Vom reveni in Rezervatia de Nuferi de la Snagov si ne vom plimba mai intai cu bicicletele prin padure, apoi cu caiacele printre nuferii si lotusii infloriti!

Tura Velo
taberecusuflet.0031-3Tura de biciclete are aproximativ 15 km si este plina de diversitate! Vom incepe prin a pedala pret de 1 km pe o alee de biciclete, apoi vom intra in padurea inca verde si vom pedala spre inima ei, pe drumuri forestiere din ce in ce mai inguste. Dupa 5 km iesim la lumina iar traseul trece pe sub autostrada printr-un ecoduct. Aici vom vedea urmele unui sat parasit si ruinele unui fost schit, dupa care ne intoarcem prin padure, pe un alt traseu. La capatul turei vom ajunge pe locul unui sit arheologic unde au fost descoperite ramasitele unui sat din vremea dacilor liberi! Mai multe detalii

Plimbare cu Caiacul pe Lacul Snagov
taberecusuflet06322Plimbarea prin Rezervatia de Nuferi reprezinta o reala binecuvantare pentru trup, minte si spirit! Vom merge pe un brat al lacului si vom putea admira in habitatul lor natural, Nufarul alb (Nymphaea Alba), Nufarul galben (Nuphar luteum) si Nufarul roz sau Lotusul Indian (Nelumbo nucifera), iar prin stufaris vom zari cuiburi de Lisite (Fulica atra), Gaste salbatice (Anatidaea) si alte pasari acvatice. Mai multe detalii

Weekend Activ cu Caiacul si Bicicleta

Ce: Tura cu Bicicletele si Caiacele

Cand: Miercuri, 5 octombrie

Unde: Snagov

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care doriti sa deveniti membru, va rugam sa completati Formularul de Inscriere

Traseu: Dificultatea traseului de biciclete este redusa, lungimea fiind de 15 km iar diferenta de nivel nesemnificativa.
Plimbarea pe lac se face cu caiace sit on top de 2 sau 3 persoane. Distanta de parcurs este de 1 – 3 km, dupa nivelul fiecaruia. Pentru siguranta si confort, lansarea la apa se face de pe un pontonul plutitor, cu lansatoare la apa cu role si cu garda la suprafata apei constanta.
Timpul estimat pentru intreaga tura este de aproximativ 4 ore.

Ce oferim: Indrumare traseu velo, inchiriere caiac sit on top 2 / 3 locuri, supraveghere copii, apa la inceputul turei si, nu in ultimul rand, garantia unei zile frumoase:)

Contributie: 100 lei. Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de 10% reducere Mai multe detalii

Servicii extra: Daca aveti nevoie sa inchiriati bicicleta, sau daca doriti sa veniti cu noi, cu microbuzul, va rugam sa ne spuneti.

Inscrieri: aici. La aceasta tura locurile sunt limitate iar inscrierea se poate face aici. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Info: Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Iata cateva imagini de la una din ultimele iesiri pe acest traseu.

——————————————————————

Weekend Activ pe 2 roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: